Karriär

På Ellos Group är du med och skapar framtidens e-handel. Tillsammans är vi cirka 750 medarbetare som designar och distribuerar mode och inredning utifrån de senaste trenderna. Våra kunder är alltid i centrum och vi arbetar för att ständigt lyfta deras förväntningar. Vårt ursprung och vårt huvudkontor finns i Borås. Här sker design av våra egna varumärken och här finns även lager och distributionsnav.

Vårt företag har en lång historia inom distanshandel. Det senaste decenniet har utvecklingen inom e-handel gått snabbt och genom nytänkande och initiativförmåga är vi idag Nordens ledande e-handelsbolag. Vi tror på oss själva och på varandra och vill att våra medarbetare ska utvecklas här hos oss.

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare och vi hoppas att du har höga förväntningar på oss. Vi vill att du som arbetar på Ellos Group har ett engagemang för mode och e-handel, är framåttänkande och kreativ och vågar driva dina idéer. Eftersom att vår framgång ligger i att möta kundernas behov förväntar vi oss att alla medarbetare agerar med kunden i fokus. På Ellos Group är vi ett team av individer där vi värdesätter medarbetares nyfikenhet och idérikedom samtidigt som vi arbetar för teamets bästa.


 

Ellos nominerat till

Årets Employer Branding-företag 2017

Ellos har under två år i rad tagit flera positioner i Universums mätningar och har nu blivit nominerad i kategorin Årets Employer Branding-företag 2017! Universum är världsledande inom employer branding och arbetar uteslutande med arbetsgivarimage. Universums årliga undersökningar besvaras av ca 1 500 000 studenter och unga akademiker världen över och är ett verktyg för att mäta hur attraktiv en arbetsgivare är på arbetsmarknaden för unga akademiker.

Universum skriver:
”Ellos ser till att vara i samklang med samtiden. Från ett traditionellt postorderföretag till ett modernt e-handelsföretag. Genom att arbeta strategiskt med sitt varumärke har Ellos positionerat sig starkt inom e-handel i Norden. Något som uppmärksammats både av kunder och potentiella kompetenser.”

Vinnaren koras vid Universums Talent Excellence Awards i september 2017. Hela artikeln kan du läsa här.